Klein-Brabant Logging Championship

Click here to edit subtitle

Inschrijvingen

Er worden 3 verschillende toernooien georganiseerd:


  • Klein-Brabant Logging Championship (Pro's):

Dit toernooi is gericht op (semi-) professionele deelnemers. Inschrijven op voorhand is verplicht en het inschrijvingsgeld bedraagt 40 euro. Hiervoor ontvangt de deelnemer een lunchpakket voor 's middags en een warme maaltijd avonds. Ook zullen er parkeerplaatsen voorzien worden. Deelname aan het Belgisch Kampioenschap Bijlwerpen is ook inbegrepen.


  • Klein-Brabant Logging Championship (Rookies)

Dit toernooi is gericht op beginners. Er zal een aangepast parcours voorzien worden. Elke deelnemer krijgt ook een korte initiatie. Inschrijven is op voorhand verplicht en het inschrijvingsgeld bedraagt 40 euro. De deelnemer ontvangt hiervoor een lunchpakket voor 's middags en een warme maaltijd avonds. Veiligheidskledij en materiaal kan voorzien worden indien nodig.


- Veiligheidsbroeken kunnen voorzien worden op aanvraag (gelieve dit goed op voorhand aan te vragen. Er wordt wel 100 euro waarborg gevraagd. Hakbijlen worden niet voorzien.


Als Rookie mag je je slechts aan één andere wedstrijd hebben deelgenomen in de 12 maanden voor het KLC.


De kettingzagen voor de Rookies worden door de organisatie voorzien. Zo strijdt elke Rookie met gelijke wapens.


Om de veiligheid te kunnen waarborgen is het verplicht dat een rookie ofwel is ingeschreven aan een bosbouwschool of minstens 1 trainingssessie meedoet met de houthakkers Klein-Brabant. U kan hiervoor Contact opnemen met Mathias de Cock op het nummer 0032 495 70 50 12


  • Belgisch Kampioenschap Bijlwerpen

Dit kampioenschap is open voor iedereen die meerderjarig is. Inschrijven kan op de dag zelf aan de stand. De prijs voor deelname is 2 euro. Hiervoor ontvangt men 2 oefenworpen en 3 pogingen.


Inschrijven kan via onze online module vanaf 12 maart 2017. De inschrijving is pas volledig wanneer ook de betaling ontvangen is. De inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 21 april of wanneer alle plaatsen volzet zijn.