Klein-Brabant Logging Championship

Click here to edit subtitle

Locatie

Zondag 7 mei 2017  - Kaardijkstraat 22B, 2870 PUURS (BELGIUM)


Het Klein-Brabant Logging Championship gaat door op zondag 7 mei 2017 op de chiroterreinen in de Kaardijkstraat 22B in Puurs. 

Wedstrijden

De wedstrijden gaan door op zondag 7 mei 2017 en beginnen om 9u met een algemene briefing. 


Alle deelnemers zijn verplicht om onze biologische brandstof en ketting olie te gebruiken. 


Alle kettingzagen moeten daarom voor het toernooi ter controle aangeboden worden in de "Aspen-tankzone" waar deze door ons gevuld zullen worden. Er wordt aangeraden om een kettingzaag met zaagblad van 40 cm te gebruiken.


Gedurende de wedstrijd is het dragen van veiligheidskledij verplicht en geldt er een totaal alcohol verbod voor alle deelnemers. Dit verbod overtreden kan resulteren in diskwalificatie. Inschrijvingsgeld wordt dan ook niet teruggestort. 


Veiligheidskledij en materiaal (kettingzaag, bijl,...) wordt voor de deelnemers van het Rookie Championship voorzien indien nodig. 


Klik hier voor een overzicht van de proeven


Voor de deelnemers wordt 's middags een broodje voorzien. Voor zij die dat wensen zal er 's avonds ook een BBQ georganiseerd worden zodat iedereen nog rustig kan bij praten. Dit is allemaal al inbegrepen in het inschrijvingsgeld.


Kaardijkstraat 22B, Puurs

Tijdens het evenement zullen er foto's genomen worden en zal er gefilmd worden. De organisatie mag deze beelden gebruiken voor promotionele doeleinden.